Ekspanzija privatnog sektora bezbednosti u našoj zemlji nametnula je potrebu da država ozbiljno reguliše ovu oblast, i u nju uvede međunarodne standarde i praksu.

U toku 2013.g. donet je Zakon o privatnom obezbeđenju, a potom i niz podzakonskih akata kojima se reguliše delatnost privatnog obezbeđenja sa tendecijom daljeg normativnog uređenja i uvođenja priznatih standarda. Početak pravnog regulisanja privatnog obezbeđenja, akcenat stavlja na osnovnu stručnu obuku pripadnika obezbeđenja.

Orijentisan pre svega na kvalitet, naš Centar za obuku raspolaže adekvatnim stručnim i iskusnim kadrom, ljudima koji poseduju znanja i veštine stručnog usavršavanja za radnike fto, fizičko tehničkog obezbedjenja.

Licenca koju možete dobiti nakon obuke u našem Centru za obuku, može Vam obezbediti novo radno mesto, ili omogućiti da zadržite sadašnje, ako ste zaposleni u industriji bezbednosti.

Program nastave se obavlja po evropskim standardima, što Vam daje mogućnost zapošljavanja u svim zemljama Evrope.

Licencu izdaje MUP Republike Srbije na osnovu Uverenja o završenoj stručnoj obuci za radnike fizičko tehničkog obezbeđenja ili procenu rizika koju pruža naš stručni tim instruktora i predavača.

Stručna obuka i polaganje ispita za licencu u Ministarstvu unutrašnjih poslova su zakonska obaveze za obavljanje ovih poslova.